Qui som?

Qui som?

Empresa especialitzada en obres civils, xarxes de clavegueram, moviments de terra, formigó i llot. Ens destaquem per la nostra àmplia experiència i coneixements en el camp de la construcció, oferint solucions integrals i de qualitat per a projectes de diversos tamanys i complexitats. El nostre equip compta amb una formació sòlida i experiència en cadascuna de les àrees esmentades, la qual cosa ens permet garantir resultats satisfactoris i duradors en cada treball que realitzem.

Pel que fa a la pavimentació i l'asfaltatge, som reconeguts com a especialistes en el sector. Gràcies a la nostra maquinària pròpia i tecnologia de punta, podem dur a terme qualsevol tipus de projecte de pavimentació amb eficiència i precisió, assegurant superfícies duradores i de gran rendiment.

Catalana d'Infraestructures i Serveis Associats - CISA -. La nostra empresa representa la combinació perfecta entre experiència i modernitat. Tot i ser una empresa de nova generació, comptem amb més d'una dècada d'experiència consolidada en el sector de les infraestructures. Des de la nostra fundació al febrer de 2016, hem participat en una àmplia gamma de projectes, incloent obres industrials, comercials i residencials, el que ens ha permès adquirir un coneixement profund i una visió integral del sector.

El nostre equip humà està format per professionals altament qualificats i multidisciplinaris, compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció del client. Ens adaptem constantment al context actual, invertint en maquinària pròpia de darrera generació i mantenint una estructura empresarial sòlida i equilibrada.

A CISA, el nostre principal objectiu és continuar creixent i aprenent per oferir als nostres clients les millors solucions i facilitar-los el dia a dia en els seus projectes. Estem compromesos amb la innovació, la qualitat i l'eficiència en cada tasca que emprendrem.